Csak nálunk! A szállítás és az összeszerelés benne van a garázs árában!
A sikerre való tekintettel az akciót meghosszabítottuk augusztus végéig!

Lemezgarázsok gyártója


Családi vállalkozás vagyunk, már több mint 10 éves tapasztalattal, a garázsok forgalmazásában és összeszerelésében, ez a Profi-Stahl. Tekintse meg az ajánlatunkat, a kiváló minőségű lemezgarázsokra, amely tartalmazza a technikai paramétereket és az árakat is egyben. Kiváló minőségű garázsokat gyártunk a piacon, amelyek egyben a legolcsóbbak is. A mi termékeink a tökéletes megoldás a minőségre az árhoz képest. Nekünk fontos a megbízhatóság, a szolidság és az öröm, amikor elégedettek a vevőink, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a részletekre, minden területen, mint a cég működésében a gyártástól kezdve egészen a garanciáig bezárólag. A mi kínálatunkban megtalálhatóak kiváló minőségű lemezgarázsok, mobilgarázsok, könnyűszerkezetes garázsok és kutya kennelek. A mi munkánk a mi szenvedélyünk, amelybe a szívünket tesszük egészen a kezdetektől fogva. Három országból szolgáljuk ki a vevőinket: Magyarország, Lengyelország és Németország. Sok száz vevő megbízhatóságot szavazott nekünk, ezáltal partnerek lettünk és szállítók a kiváló minőségű de olcsó garázsok területén.


Leggyakrabban keresett lemezgarázsok:

Hogyan rendeljem meg a lemezgarázst?


Ahhoz hogy megrendelje a lemezgarázst, elég lesz telefonálni vagy írni hozzánk és elmondani mi az ami érdekli Önöket, a többivel pedig majd mi foglalkozunk – tanácsot nyújtunk és segítünk, hogy mi lenne a legjobb választás, készítünk egy árajánlatot és felvesszük a megrendelését. A garázst házhoz fogjuk hozni 2-4 héten belül, a megrendeléstől számítva. Nem kérünk Önöktől semmilyen előleget, ahhoz hogy teljesítsük a megrendelését.


A teljes vételárat elég lesz akkor kifizetni, amikor már a garázs szerkezetkészen áll az Önök előre lefixált és megbeszélt helyen. Ennek köszönhetően 100%-osan biztosak lehetnek abban hogy egy sikeres vásárlást hajtottak végre. Nézzék meg a mobilgarázs és könnyűszerkezetets ajánlatainkat.


Miért a mi lemezgarázsaink?


Mint tapasztalt lemezgarázsok gyártója, tudjuk, hogy milyen fontos a fém minősége, amelyből a garázst készítjük. Ezért a mi lemezgarázsaink a legjobb minőségű lemez anyagból készülnek. A garázsok gyártásához kizárólag hitelesített lemez termékeket használunk, vezető európai gyártóktól. Minden garázsunk megerősített tető és ajtó konstrukcióval rendelkezik, ennek köszönhetően a termékek szolidak és tartósak. Természetesen egyedi rendeléseket is készítünk, minden méretben.

A mi vevőink a teljes színpalettát választhatják, ennek köszönhetően könnyen kiválaszthatjuk a megfelelő színt ami illeni fog a környezethez. Így a végeredmény szépen és esztétikusan fog kinézni, a lakk rétegnek köszönhetően pedig évekig biztosítani fogja a rozsdamentességet. Amennyiben a vevő kéri, abban az esetben a kapuhoz elektromos hajtást is tud igényelni. Minden garázsban van lehetőség az ablakok és az oldalsó ajtók elhelyezésére is. Így tehát az általunk gyártott garázsok magas fokú egyediséget adunk, vagyis hozzá tudunk idomulni a vevőinkhez.